У Краљеву обележен Дан просветних радника

ДОДЕЛА ЗАХВАЛНИЦА ПОВОДОМ ДАНА ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА

У понедељак 8. новембра 2021. године поводом Дана просветних радника у свечаној сали Градске управе Краљева уручене су захвалнице наставницима и супервизорима који су учествовали у припреми, снимању и вредновању часова на даљину који се емитују на Јавном медијском сервису РТС.

Захвалнице су уручиле Бојана Маринковић, руководилац Школеске управе Краљево и Славица Јашић, начелница Одељења за послове предшколског и основног образовања.

Додели захвалница присуствовао је и градоначелник Краљева Предраг Терзић, који је истакао да су наставници током претходне две године вредно радили припремајући часове које су ученици из целе Србије могли да прате за време реализације онлајн наставе. Градоначелник је истакао и спремност наставника да се и у ванредним ситуацијама понашају предано и одговорно.

Свечаност обележавања Дана просветних радника и уручивања захвалница, употпуниле су музичке нумере коју су извели ученици краљевачке Музичке школе „Стеван Мокрањац“.

Међу награђенима је и четворо радника наше школе. Захвалнице су добиле: Тијана Ђорђевић (професор разредне наставе), Тања Каличанин (професор разредне наставе), Александра Марковић (професор енглеског језика) и Драгана Чоловић (професор математике).

Тања Каличанин

На линку погледајте како је школска управа Краљево уприличила  свечаност поводом обележавања Дана просветних радника, на којој су уручене захвалнице наставницима и супервизорима који су учествовали у припреми, снимању и вредновању часова на даљину.

https://www.kraljevo.rs/aktuelnosti/skolstvo-jedan-od-primarnih-zadataka-u-nasoj-drzavi-u-kraljevu-obelezen-dan-prosvetnih-radnika/

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *