ПРИЈЕМ ПРВАКА

Цвеће је украс баште, лептир је украс цвета… а украс сваке школе су ђаци прваци. Из тог разлога сачекали смо новогодишње празнике да нашу сајт страницу  улепшамо сликама са пријема ових милих бића 1. септембра.

У уторак, 31.08.2021. у нашој школи одржана је једна велика свечаност – пријем првака. Уприличена је приредба добродошлице коју су припремили њихови старији другари. На почетку приредбе хор је отпевао Химну школе. Веселост и динамику приредбе су употпуниле плесне нумере, као и песме и рецитације које су позивале будуће прваке да смело и храбро закораче у школске клупе. Поздравни говор одржала је директорка школе Драгана Ђуровић. ,,Данас сте кренули на пут дугачком стазом знања, а то путовање ће ваши учитељи учинити лепшим и лакшим. Од сутра улазите у чаробан свет слова и писмености, а ми вам желимо да тај свет буде обасјан петицама, наградама, похвалама и успесима. Желимо и чврсто верујемо да ћемо на ваше успехе бити поносни у будућности. И на крају, желимо вам мирно Панонско море и успешну пловидбу до мале матуре“ – рекла је директорка.

Након прозивке, ђаци прваци су упознали своје учитеље: Тању Каличанин, Сандру Мареновић Медић, Биљану Живковић и Зорана Љубисављевића, а затим наставили дружење у учионицама.

,,У Недођију смо пошли,
а у лепше царство дошли.
Заједно кренимо у победе нове!
Срећно прваци,
школа вас зове! “

Свим првацима желимо срећне и успешне школске дане, много игре и дружења и да им ови први дани у школи, као и сви остали, буду незаборавни.

Тања Каличанин

0 %s Comments

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *