ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани родитељи будућих првака, овим обраћањем креће наша сарадња на велико задовољство запослених у ОШ „Димитрије Туцовић“. Упис ученика у први разред је почео.

Потребно је да позовете секретара школе на број 312796 сваког радног дана од 8 до 14 часова, или дођете лично. Том приликом ћете оставити следеће податке:

1. Матични број родитеља

2. Матични број детета

3. Контакт телефон.

Истовремено ћете добити термин за тестирање ученика од стране педагошко-психолошке службе и списак уџбеника уколико сте заинтересовани за набавку преко школе. Цена комплета уџбеника је 7930 динара. Плаћање можете извршити на три рате до 30.06.2022. године. Уплатнице чувајте код себе и предаћете их приликом преузимања књига (највероватније у периоду од 30.08. до 01.09.2022. године).

Напомињемо да прваке који имају право на бесплатне уџбенике ( треће дете на редовном школовању у породици, корисници социјалне помоћи и ученици по ИОП-у) не пријављујете за набавку уџбеника преко школе.

Тиме сте завршили све обавезе са администрацијом јер је путем електронског уписа створена могућност да Школа уместо родитеља добави сву документацију која је потребна вашем детету за упис.

Лекарско уверење и потврду о завршеном предшколском образовању ћете доставити 01.09.2022. године приликом поласка у школу.

Захваљујемо се што сте за образовање и васпитање свог детета изабрали баш нашу Школу. Као и до сада, радићемо са великим задовољством на стварању будућих великих људи, на понос својих родитеља, свог града и своје земље Србије.

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

ДРАГАНА ЂУРОВИЋ

 

 

 

 

 

 

 

 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *