Брзином до звезда

Ученици наше школе су по други пут учествовали у атлетском такмичењу Брзином до звезда. Након што су на школском такмичењу били најбржи, екипа од 8 девојчица и 8 дечака коју чине ученици 3. и 4. разреда, наступила је на градском такмичењу у четвртак, 14. априла. Такмичење је одржано на атлетском стадиону, а осим ученика наше школе, учествовали су и ученици осталих основних школа са територије Краљева.

Након квалификационих трка, чак девет ученика наше школе трчало је финалне трке за пласман на завршно такмичење које ће бити одржано у јуну, на стадиону ФК Партиизан у Београду. Пласман на завршницу овог такмичења изборили су: Марко Брковић (IV/4), Лена Милуновић и Дарја Симовић (IV/3). Осим њих, због спортског понашања и фер плеја, ученик Димитрије Вучетић (IV/4), такође је добио позивницу за завршно такмичење у Београду.

Сви ученици су показали спортски дух, дали свој максимум и још једном достојанствено представили нашу школу. Марко Брковић је дохватио „најсјајнију звезду“, освојио златну медаљу и он ће бити капитен краљевачког тима на завршном такмичењу у Београду.

Браво децо и срећно у наставку такмичења!

Александра Максимовић

0 %s Comments

Prosledi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *